leptino Napisano 18 sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2013 Niedawno na pchlim targu udało mi zdobyć się stare radyjko sharpa z 1969 roku:Fajnie gra i trafia w mój zmysł estetyki, chciałbym to wykorzystać jako domowe radyjko, ale dobrze odbiera to tylko 3 stacje, a nie mam zielonego pojęcia jaką podłączyć do tego antenę. Tak wyglądają wyjścia z tyłu:Da się jeszcze zdobyć kabelki do tego urządzenia? Jak się nazywa to wyjście? Czy można ewentualnie z pomocą jakiegoś drucika wzmocnić sygnał?Z góry przepraszam jeśli zaśmiecam forum, ale wydaje mi się, że tu znajdę odpowiedź na moje pytania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 18 sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2013 Potrzebny Ci będzie taki wtyk antenowyhttp://www.stratos.com.pl/strony/67100.htmkawałek kabla i jakaś antena.A radyjko bardzo fajne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalinowski Napisano 22 sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2013 Wtyk jak wyżej - podłączasz go do gniazda gdzie jest oznaczenie FM ANT. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts