Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Cytat

Witam.
Potrzebny jest Ci taki kabelek :
http://allegro.pl/przylacze-kabel-chinch-2...3502632595.html
[ CHINCH 2RCA/JACK 3.5mm PROLINK1,2m ]

Jedna końcówka do Creativa, druga do wzmacniacza pod audio input.
Kupłeś już ten amplituner ?

tak kupilem icon_wink.gif a czemu pytasz zly wybor;)?
nie zalezy mi na jakims niewiadomo jakim dźwieku, nie jest audiofeelem - po prostu chce zeby w miare przyzwoicie gralo(I dosyc glosno bo to na malej silowni:)) - mam do tego 2 pary starych glosnikow o mocy 2x 25 W I 2x 10W. Moze jakos to będzie grało icon_wink.gif dzieki za odpowiedz
Napisano
Cytat

Jeśli do siłowni to ok. Ale ogólnie to kiepski wzmacniacz.
Używany stereo za 150 zł, zagra lepiej i zaoszczędziłbyś 100 zł.
Pozdrawiam.

kupiłem go za 87zł powystawowy;)mam do tego 2x stare głośniki chyba Tonsil z wtykiem glosnikowym(2x25 W) I 2 xstare glosniki Daewoo(2x10W) z kabelkami. Myslisz ze da rade to w miare przyzwoicie polaczyc zeby to gralo?
Napisano
Proponowałbym podarować sobie podłączenie tej drugiej pary kolumn, bo po co ? Twoje Tonsile wypadną całkiem przyzwoicie, jeżeli porównać je z tymi Daewoo, więc podłączyłbym tylko te. Nie ma sensu podłączać 4 kolumn, zrobisz ogólny bałagan.
Co do wzmacniacza, jeżeli kupiłeś go w takiej cenie to bardzo dobrze. Wydać 250 zł byłoby szkoda. Kiedy będziesz składał zestawik do posłuchania muzyki w domu i kupisz wzmacniacz stereo z prawdziwego zdarzenia, zrozumiesz o co mi chodzi icon_wink.gif .
Napisano
Cytat

Proponowałbym podarować sobie podłączenie tej drugiej pary kolumn, bo po co ? Twoje Tonsile wypadną całkiem przyzwoicie, jeżeli porównać je z tymi Daewoo, więc podłączyłbym tylko te. Nie ma sensu podłączać 4 kolumn, zrobisz ogólny bałagan.
Co do wzmacniacza, jeżeli kupiłeś go w takiej cenie to bardzo dobrze. Wydać 250 zł byłoby szkoda. Kiedy będziesz składał zestawik do posłuchania muzyki w domu i kupisz wzmacniacz stereo z prawdziwego zdarzenia, zrozumiesz o co mi chodzi icon_wink.gif .

icon_wink.gif ok dzieki wielkie za pomoc icon_smile.gif jak bede skladal stereo konkretniejsze to byc moze tez dam znac;) pozdro