Lucasdg Napisano 23 września 2013 Udostępnij Napisano 23 września 2013 Witam,chcialbym podpiąć taki odtwarzacz http://www.mobimaniak.pl/13189/creative-ze...rzacz-na-rynku/z takim wzmacniaczem, http://allegro.pl/amplituner-hifi-surround...3540332637.htmlnie wiem jak to zrobic;) jestem zielony w tym temacie z gory dzieki za pomocpozdro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 23 września 2013 Udostępnij Napisano 23 września 2013 Witam.Potrzebny jest Ci taki kabelek :http://allegro.pl/przylacze-kabel-chinch-2...3502632595.html [ CHINCH 2RCA/JACK 3.5mm PROLINK1,2m ]Jedna końcówka do Creativa, druga do wzmacniacza pod audio input. Kupłeś już ten amplituner ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucasdg Napisano 23 września 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 września 2013 Cytat Witam.Potrzebny jest Ci taki kabelek :http://allegro.pl/przylacze-kabel-chinch-2...3502632595.html [ CHINCH 2RCA/JACK 3.5mm PROLINK1,2m ]Jedna końcówka do Creativa, druga do wzmacniacza pod audio input. Kupłeś już ten amplituner ? tak kupilem a czemu pytasz zly wybor;)?nie zalezy mi na jakims niewiadomo jakim dźwieku, nie jest audiofeelem - po prostu chce zeby w miare przyzwoicie gralo(I dosyc glosno bo to na malej silowni:)) - mam do tego 2 pary starych glosnikow o mocy 2x 25 W I 2x 10W. Moze jakos to będzie grało dzieki za odpowiedz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 23 września 2013 Udostępnij Napisano 23 września 2013 Jeśli do siłowni to ok. Ale ogólnie to kiepski wzmacniacz. Używany stereo za 150 zł, zagra lepiej i zaoszczędziłbyś 100 zł.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucasdg Napisano 23 września 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 września 2013 Cytat Jeśli do siłowni to ok. Ale ogólnie to kiepski wzmacniacz. Używany stereo za 150 zł, zagra lepiej i zaoszczędziłbyś 100 zł.Pozdrawiam. kupiłem go za 87zł powystawowy;)mam do tego 2x stare głośniki chyba Tonsil z wtykiem glosnikowym(2x25 W) I 2 xstare glosniki Daewoo(2x10W) z kabelkami. Myslisz ze da rade to w miare przyzwoicie polaczyc zeby to gralo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 23 września 2013 Udostępnij Napisano 23 września 2013 Proponowałbym podarować sobie podłączenie tej drugiej pary kolumn, bo po co ? Twoje Tonsile wypadną całkiem przyzwoicie, jeżeli porównać je z tymi Daewoo, więc podłączyłbym tylko te. Nie ma sensu podłączać 4 kolumn, zrobisz ogólny bałagan. Co do wzmacniacza, jeżeli kupiłeś go w takiej cenie to bardzo dobrze. Wydać 250 zł byłoby szkoda. Kiedy będziesz składał zestawik do posłuchania muzyki w domu i kupisz wzmacniacz stereo z prawdziwego zdarzenia, zrozumiesz o co mi chodzi . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucasdg Napisano 24 września 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 września 2013 Cytat Proponowałbym podarować sobie podłączenie tej drugiej pary kolumn, bo po co ? Twoje Tonsile wypadną całkiem przyzwoicie, jeżeli porównać je z tymi Daewoo, więc podłączyłbym tylko te. Nie ma sensu podłączać 4 kolumn, zrobisz ogólny bałagan. Co do wzmacniacza, jeżeli kupiłeś go w takiej cenie to bardzo dobrze. Wydać 250 zł byłoby szkoda. Kiedy będziesz składał zestawik do posłuchania muzyki w domu i kupisz wzmacniacz stereo z prawdziwego zdarzenia, zrozumiesz o co mi chodzi . ok dzieki wielkie za pomoc jak bede skladal stereo konkretniejsze to byc moze tez dam znac;) pozdro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 24 września 2013 Udostępnij Napisano 24 września 2013 Miłego słuchania i zapraszam ponownie .Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts