Krzysztof_27 #1 Napisano 16 października 2013 Witam serdecznie wszystkich!Chciałbym zwrócić się z poradą do osób posiadających doświadczenie z zakresu kondycjonerów sieciowych. Rozważam zakup któregoś z poniższych modeli, ale mam poważny problem ze znalezieniem konkretnych testów, dlatego postanowiłem zapytać o to na tym forum. Jeśli ktoś wie coś na temat takich modeli, to bardzo proszę o informacje.1. Gigawatt PC-1 EVO2. Xindak XF-2000B3. XINDAK XF-2000E-20004. Vincent PF-15. Oehlbach XXL Powerstation 909Ewentualnie coś z prostszych rozwiązań typu:1. GigaWatt PF-1 MK22. GigaWatt PF-2 MK23. Xindak XF-2000ESZa wszelkie informacje będę bardzo wdzięczny. Sprzęt audio to:Wzmacniacz i odtwarzacz Marantz, seria 15S1 i kolumny Dynaudio Focus 140.Z góry dziękuję za info. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 17 października 2013 Witaj,Jesli szukasz dobrego rozwiązania do Twojego systemu, poprawiającego jakość zasilania, zdecydowanie namawiam na odsłuchy i to konkretnie w Twoim systemie audio. Oczywiście mogę Ci przesłać dziesiątki marketingowych informacji, jednak nie będą one miały zadnego znaczenia i wpływu na wybór. Zresztą często prostsze urządzenia okazują się lepiej sprawdzać w niektórych systemach.Zapraszam do kontaktu z naszym salonem i rozmowę z Rafałem, który przedstawi kilka konkretnych rozwiązań i zaproponuje przetestowanie w Twoim systemie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach