BARII Napisano 4 lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 lutego 2007 Ja mam kolumny sharp takie małe od wieży i nie wiem czy je wytllumic co to da,czy wiekszy bas,czy bedzie ładniej gralo? [/b] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 4 lutego 2007 Udostępnij Napisano 4 lutego 2007 Często producenci w tanich kolumienkach, wolą zaoszczędzić na prawidłowym wytłumieniu. Stąd też warto dodać więcej otuliny do środka. Otrzywiście nie można przesadzać z jej ilością, w kolumnach bas-reflex, natomiast w zamkniętych jest to mniej krytyczne. Lepsze wytłumienie, spowoduje zmiejszenie efektu "beczkowatego" dźwięku, i bas będzie nieco bardziej miękki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 6 lutego 2007 Udostępnij Napisano 6 lutego 2007 dołóż trochę włókniny. potem wyjmij. zdaj się na siebie i zobacz co będzie lepirj brzmiało. ja w swoich sony wogóle nie miałem wygłuszenia i było gitarowo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts