jacek75 Napisano 10 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2014 Dziwne ja nie miałem problemów z kontaktem zwrotnym, czy serwisami tej, czy innej firmy( nawet bezpłatnie częsci przysyłali ,może kwestia zagadania ).Niemniej musisz ruszyć tego BDP 71lx, bo jak pojawił się na rynku kosztował kilka tys, teraz ok 2500 zł , a za jakiś czas nikt nie doceni jakości i solidności ,a wytknie brak np. usb, przeglądarki www lub innej pierołki i oddasz go za 100zł . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alicjag3 Napisano 10 stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 stycznia 2014 Wystawię go chyba bez tego pilota i tyle. Chciałam zobaczyć czy będzie wielka różnica między nim a filmem z ps4 ale w sumie i tak nie oglądam blu ray a filmy które oglądam to 2 90% avi. A myślę, że za 1800zł - 2000 go sprzedam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 11 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2014 To faktycznie szkoda, na dobrej klasy blu ray -u odtwarzać nawet nie dvd tylko divixy czy avi faktycznie mija się z celem. Jak na używany i bez pilota , oby jeszcze na gwarancji to wyjątkową optymistką jesteś podając taką cenę . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alicjag3 Napisano 11 stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 stycznia 2014 Podpowie ktoś odnośnie wzmacniacza? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alicjag3 Napisano 16 stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 stycznia 2014 A czy ten odtwarzacz blu ray Pioneer BDP LX71 będzie odtwarzał filmy blu-ray 3d? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 16 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2014 Nie . http://www.pioneer.eu/pl/products/archive/BDP-LX71/page.html , a Twój telewizor ?wolisz pisać, niż kliknąć raz myszką ? http://audio.com.pl/testy/pioneer-bdp-lx71:17 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alicjag3 Napisano 16 stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 stycznia 2014 Telewizor mam 3d Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 16 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2014 A co odtwarza ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alicjag3 Napisano 17 stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 stycznia 2014 Cytat A co dotwarza ? Nie bardzo rozumiem... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 17 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2014 Sory, pisałem wczoraj z telefonu, co czynię rzadko i się walnąłem .Skoro tv masz 3d, a blu-ray nie może odtwarzać 3d to problem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 18 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2014 Zaznaczę ża nie kręci mnie tematylka 3D, nawet bluray, jednak gdzieś czytałem że puszczając sygnał z odtwarzacza bluray zwykłego i płyty bluray po hdmi ( płyta bluray aby było prawdziwe full hd , a nie upscaling z dvd ) na tv 3D on(tv 3D) film przekonwertuje na 3D, wystarczą okukarki i jazda. Ponoć w opcji odwrotnej czyli : bluray 3D i płyta bluray plus zwykły tv led, plazma , nic się nie uzyska . Jednak to ze słyszenia. Alicjo, nie pozostajenic innego , jak kupić uniwersalny pilot za 15zł włożyć film bluray i sprawdzić samemu na swoim telewizorku 3D, ewentualnie poprosić o taką konfigurację w pierwszym lepszym euroagd.Choć rzeczywiście kupowanie i użytkowanie drogiego modelu bluraya, czy to 3D, czy nie i odtwarzanie na nim divix i avi to pomysł dość ekstwagancki i dziwny . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalinka3 Napisano 24 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2014 ja mam kino domowe Pioneer ale kolumny już są firmy Altus Tonsil. Muszę powiedzieć, że wrażenia z użytkowania są niesamowite. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts