bandzior85 Napisano 28 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2014 sądzicie, że warto?http://allegro.pl/yamaha-ax-550-wzmacniacz...3910837721.htmlz tym że chyba nie ma pilota ;/czytałem pochlebne opinie o serii 500 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 28 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2014 Ale w jakim celu ten zakup ? Z czym ma zagrać konkretnie ?Moim zdaniem tak sobie. Za mocny nie jest, a cena dość, dość ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 28 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2014 To znaczy może nie jest w sumie zły, ale właśnie z czym w jakich warunkach itd? Jeśli dla Ciebie, do Twojego systemu, to trzeba było napisać w starym wątku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandzior85 Napisano 29 stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 2014 do mojego w celach eksperymentalnych tak tylko pytałem z resztą ten sprzęt nie ma pilotam, a zdobycie oryginalnego graniczy z cudem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 29 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2014 Jak chcesz kupić wzmacniacz, żeby się pobawić i potestować sprzęt, to proponuję coś lepszego kupić, bardziej wyrafinowanego. I trzeba by było dołożyć nieci do budżetu . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandzior85 Napisano 29 stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 2014 naiwnie liczyłem że za 400zł osiągnę coś więcej niż mam teraz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 29 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2014 Masz fajny wzmacniacz, więc 400 zł to trochę mało. Ale z ciekawości zobaczę co jest ciekawego za 4 stówki . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts