bandzior85 #1 Napisano 28 stycznia 2014 sądzicie, że warto?http://allegro.pl/yamaha-ax-550-wzmacniacz...3910837721.htmlz tym że chyba nie ma pilota ;/czytałem pochlebne opinie o serii 500 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zieluwid #2 Napisano 28 stycznia 2014 Ale w jakim celu ten zakup ? Z czym ma zagrać konkretnie ?Moim zdaniem tak sobie. Za mocny nie jest, a cena dość, dość ... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #3 Napisano 28 stycznia 2014 To znaczy może nie jest w sumie zły, ale właśnie z czym w jakich warunkach itd? Jeśli dla Ciebie, do Twojego systemu, to trzeba było napisać w starym wątku. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bandzior85 #4 Napisano 29 stycznia 2014 do mojego w celach eksperymentalnych tak tylko pytałem z resztą ten sprzęt nie ma pilotam, a zdobycie oryginalnego graniczy z cudem Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zieluwid #5 Napisano 29 stycznia 2014 Jak chcesz kupić wzmacniacz, żeby się pobawić i potestować sprzęt, to proponuję coś lepszego kupić, bardziej wyrafinowanego. I trzeba by było dołożyć nieci do budżetu . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bandzior85 #6 Napisano 29 stycznia 2014 naiwnie liczyłem że za 400zł osiągnę coś więcej niż mam teraz Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zieluwid #7 Napisano 29 stycznia 2014 Masz fajny wzmacniacz, więc 400 zł to trochę mało. Ale z ciekawości zobaczę co jest ciekawego za 4 stówki . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach