mates15x Napisano 9 lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 lutego 2007 Witam Mam wzmacniacz o mocy muzycznej 50wat i nie wiem jakie kolumny kupić, wszyscy mówią że o mocy 100wat.Mam na oku Altony 80, ale one chyba są mocniejsze?:/co myślicie czy bedą pasowały?? Pozdrawiam i z góry dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates15x Napisano 10 lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 10 lutego 2007 HALO!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reaper Napisano 11 lutego 2007 Udostępnij Napisano 11 lutego 2007 Hehe, standard, w życiu gorszego forum nie widziałem... A co do tych kolumn to napisz na elektroda.pl, tam w miarę szybko odpowiadają, a ja sie nie znam i nie chcę Cię w błąd wprowadzać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 11 lutego 2007 Udostępnij Napisano 11 lutego 2007 Cytat Hehe, standard, w życiu gorszego forum nie widziałem... Zapisz się do tego, to zobaczysz jeszcze gorsze: http://audiotech.ovh.org/forum/ Aby forum rozwijało się, trzeba również odpowiadać na pytania, a nie tylko żądać szybkiej odpowiedzi. Jak widać jest tu mało aktywnych użytkowników, i stąd nieraz długo trzeba czekać na odpowiedź. Cytat Mam wzmacniacz o mocy muzycznej 50wat i nie wiem jakie kolumny kupić, wszyscy mówią że o mocy 100wat Skoro moc muzyczna wynosi 50W, to w sinusie jest ok 30-35W, i tu kolumny 100W nie będą w pełni wysterowane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates15x Napisano 11 lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2007 Dobra ty a te altony dobre bedą?? dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 14 lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 lutego 2007 Altony dobrze zagrzmia z tym wzmakiem. a nie masz na oku cos nowszego?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates15x Napisano 14 lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 lutego 2007 No i kupiłem nowiutkie Altonki 150(zgadnijcie za ile).Tylko jeszcze nie przywiezli, jak myslicie pociagnie je? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 15 lutego 2007 Udostępnij Napisano 15 lutego 2007 nowe? przeciez one byly produkowane 15 lat temu??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates15x Napisano 15 lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2007 Jak nowki wyglądają, chodziło mi o to że są całkowicie odswieżone. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 15 lutego 2007 Udostępnij Napisano 15 lutego 2007 aha. musisz sie liczyc z tym ze ktos wymienil glosniki na tanie chinskie zamienniki, lub zmienil cale mambrany a wtedy efekt moze byc nie za dobry. wiesz cos o tym jak je odswierzyl? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates15x Napisano 15 lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2007 nie no na tonsilki wymienił ale obawiam się że przez allegro mogą "zaginąć" na poczcie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates15x Napisano 15 lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2007 rhtydj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 15 lutego 2007 Udostępnij Napisano 15 lutego 2007 takie pudlo raczej nie zaginie jak na tonsilowskie zmienil to gitara Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts