tomek85 Napisano 4 marca 2014 Napisano 4 marca 2014 Witam,Jak w poprzednim wątku Garrbusa chciałem prosić o pomoc w doborze sprzętu. Salon ma 15m2 zgodnie z załączonym obrazkiem. Niestety pogubiłem się już w tych sprzętach i kompletnie nie wiem co wybrać.Źródło: muzyka mp3 (rock, pop) 60% + TV filmy mkv 40%Budżet: 2000-3000złWiększość muzyki mam na laptopie (mp3) i jeśli jest taka opcja chciałabym mieć możliwość bezkablowego (wifi?) przekazywania muzyki do wzmacniacza/amplitunera?Z góry dzięki za wskazówki Odpisz, cytując
Potpourri Napisano 4 marca 2014 Napisano 4 marca 2014 Znajdziesz miejsce na podłogówki? CO ma zawierać zestaw? Ampli i kolumny 5,0? Odpisz, cytując
tomek85 Napisano 5 marca 2014 Autor Napisano 5 marca 2014 Tak, myślę, że wcisne podłogówki. Myślałem właśnie nad ampli + 5.0 albo 5.1 (?) Odpisz, cytując
Q21 Napisano 5 marca 2014 Napisano 5 marca 2014 WItaj,jeśli pozostałbyś przy systemie stereofonicznym, to w Twoim pomieszczeniuu moim zdaniem najlepiej sprawdzi się Marantz MCR-510 połączony z kolumnami Pylon Audio Pearl 20. Uzyskasz bardzo dobre brzmienie stereo oraz pełną finkcjonalność sieciową.W przypadku kina domowego namawiałbym Cię na zakup na początku amplitunera wielokanałowego (wybierałbym pomiędzy Denon AVR-X1000 a Onkyo TX-NR525) oraz dobrych dwóch kolumn. Także pozostałbym przy Pylon Audio Pearl 20 lub najnowszy, potężniejszy model Pylon Audio Pearl 25. W przyszłości dokupisz sobie pozostałe elementy zestawu.Przyjrzyj się mojej propozycji, w przypadku pytań oczywiście służę pomocą,zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy Cytat Witam,Jak w poprzednim wątku Garrbusa chciałem prosić o pomoc w doborze sprzętu. Salon ma 15m2 zgodnie z załączonym obrazkiem. Niestety pogubiłem się już w tych sprzętach i kompletnie nie wiem co wybrać.Źródło: muzyka mp3 (rock, pop) 60% + TV filmy mkv 40%Budżet: 2000-3000złWiększość muzyki mam na laptopie (mp3) i jeśli jest taka opcja chciałabym mieć możliwość bezkablowego (wifi?) przekazywania muzyki do wzmacniacza/amplitunera?Z góry dzięki za wskazówki[attachment=4468:pokoj.jpg] Odpisz, cytując
Potpourri Napisano 5 marca 2014 Napisano 5 marca 2014 Cytat Tak, myślę, że wcisne podłogówki. Myślałem właśnie nad ampli + 5.0 albo 5.1 (?) Obejrzyj Harmana AVR151 + Klipscha F10 5,0, wysokaefektywność, sieć i dopasowane do pomieszczenia. Odpisz, cytując
Recommended Posts