czuras Napisano 3 marca 2008 Udostępnij Napisano 3 marca 2008 Witam!!! Jestem posiadaczem odtwarzacza wiwa 128 u--co do dvix-ów nie mam zastrzeżeń--jednak przy odtwarzaniu kopiowanych plyt dvd z koncertami odtwarzacz ten ma straszne problemy (płytki dobrych marek i nie porysowane)--dlatego tez zamierzam kupić dvd ktore bedzie dobrze radzić sobie z przegrywanymi plytkami dvd--mam zamiar kupic tez nagrywarke dvd ale z forum wiem ze nagrywarki nie sa dobrymi odtwarzaczami dvd i lepiej kupic niedroga nagrywarke i dobre dvd--prosze o porady i z gory dziekuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 3 marca 2008 Udostępnij Napisano 3 marca 2008 A ile chcesz przeznaczyć kasy?Dobrym odtwarzaczem z HDMI jest PIONEER DV 600 do kupienia za 590 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czuras Napisano 3 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 marca 2008 Chciałbym przeznaczyć 600-800zł, aczkowiek nie musi to byc kwota w tym przedziale--chodzi o dobry stosunek jakośc/cena Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 3 marca 2008 Udostępnij Napisano 3 marca 2008 To nieprawda, że nagrywarka nie może być jednocześnie dobrym odtwarzaczem. Sam mam Sony RDR-HX910 i jestem zadowolony. Jednak odradzam zakup nagrywarki bez twardego dysku.P.S. Dlaczego dublujesz temat? http://forum.audio.com.pl/index.php?showtopic=3441 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 4 marca 2008 Udostępnij Napisano 4 marca 2008 Bardzo dobrą jakość obrazu mają Denony.Na przykład model DVD 1930 dodatkowo odtwarza SACD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafraj Napisano 4 marca 2008 Udostępnij Napisano 4 marca 2008 Poczytaj wątek PIETRASA "zestaw kina domowego za 2000 - 2500zl" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts