Caravela #1 Napisano 22 marca 2014 WitamProszę o pomoc w wyborze jednego z w/w amplitunerów. Na początek dokupie 2 głośniki frontowe ale koniecznie małe. Amplituner musi miec wifi i pozwalać na odtwarzanie muzyki bezprzewodowo z airplay lub bluetooth. Do tej pory miałem kino domowe panasonic za 499zl i do filmów mi starczało ale za to tragedia była z muzyką. Wymieniłem telewizor i teraz muszę kupic kino domowe na początek zestaw 2.1 pózniej resztę głośników dokupie lub po zmianie mieszkania (przyszły rok) kupie nowy zestaw kolumn pasujących do nowego wnętrza. Z góry dziękuje za pomoc Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 24 marca 2014 Witaj,wspominasz, że zależy Ci na polepszeniu jakości dźwięku stereo, aby zaproponować Ci konkretne rozwiązania, podaj proszę przede wszystim więcej szczegółów dotyczących pomieszczenia, jego wielkości oraz ustawienia a także opisz proszę, o jakich kolumnach "małych" myślałeś. Cytat WitamProszę o pomoc w wyborze jednego z w/w amplitunerów. Na początek dokupie 2 głośniki frontowe ale koniecznie małe. Amplituner musi miec wifi i pozwalać na odtwarzanie muzyki bezprzewodowo z airplay lub bluetooth. Do tej pory miałem kino domowe panasonic za 499zl i do filmów mi starczało ale za to tragedia była z muzyką. Wymieniłem telewizor i teraz muszę kupic kino domowe na początek zestaw 2.1 pózniej resztę głośników dokupie lub po zmianie mieszkania (przyszły rok) kupie nowy zestaw kolumn pasujących do nowego wnętrza. Z góry dziękuje za pomoc Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potpourri #3 Napisano 24 marca 2014 Z wifi na pokładzie to AVR370 lub TX-NR626. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach