LuckyMan7 Napisano 4 marca 2008 Udostępnij Napisano 4 marca 2008 Proszę o podpowiedz który odtwarzacz odczyta mi polską czcionkę na filmach w formacie divix. Pioneer 400 czy 600 a moze jakies inne firmy sa pewne??!! Proszę o rady użytkowników!!! Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 4 marca 2008 Udostępnij Napisano 4 marca 2008 Niestety najpewniejszą firmą do odczytywania napisów w DiVX jest Manta .Tam nie tylko jest wsparcie dla polskiej czcionki w różnych formatach zapisu ale napisy można powiększać ,zmieniać kolor tła itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVIL Napisano 4 marca 2008 Udostępnij Napisano 4 marca 2008 Ja mam Yamahę DVD-S550 oryginalnie nie czytała napisów w Divix,ale wgrałęm nowy soft i mam 4 opcje napisów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 4 marca 2008 Udostępnij Napisano 4 marca 2008 LuckyMan7Polecam stronę twórcy wielu upgrade'ów sofu do odtwarzaczy DVD Pioneera http://forum.pioneerdivx.net/dload.htmZ informacji na niej można wiele skorzystaćCo do porównania modeli, to "600" jest wyższym modelem i dodatkowo czyta SACD i DVD-Audio oraz ma dekoder 5.1. Czasami warto dopłacić Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyMan7 Napisano 5 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 5 marca 2008 A do pioneera dv 400 moge wgrac jakis inny soft zeby mi czytał polska czcionke? Nie wiem czy nie bedzie czytał ale pytam czy jest możliwość ewentualnej zmiany? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 5 marca 2008 Udostępnij Napisano 5 marca 2008 Na super stronie którą podał Ci RoRo masz Firmware do DV 400 ;Będzie wszystko czytał.http://forum.pioneerdivx.net/dload.htm?act...egory&id=30 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts