1Ender Napisano 3 października 2017 Udostępnij Napisano 3 października 2017 (edytowany) @mario100007 Też o nich myślałem, dziękuję. Nic sensownego więcej nie znalazłem. Może jakby się komuś udało odnaleźć np. z używanych to proszę wklejać linki lub ma jakieś banany lub widły i chce się ich pozbyć - wówczas proszę pisać do mnie prywatnie. Edytowano 3 października 2017 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 3 października 2017 Udostępnij Napisano 3 października 2017 Z wyżej wymienionych chyba też bym się zdecydował na banany od Wireworld. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 3 października 2017 Udostępnij Napisano 3 października 2017 Ok - to już postanowione kupuje Wireworld. Czy zastosować jakąś osłonkę termokurczliwą, czy zostawić tak jak jest? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 3 października 2017 Udostępnij Napisano 3 października 2017 Ja bym założył rurkę termokurczliwą, choćby po to żeby oznaczyć kolorami plus i minus Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts