Kosiu Napisano 4 maja 2014 Napisano 4 maja 2014 Poszukuję wzmacniacza do kolumn Sony SS-2030 . Do tej pory miałem Duala CV 6040 , ale brakowało mu mocy i w dodatku padł jeden z potencjometrów , którego nigdzie nie moge dostac , a prowizorki z kablami poza obudową nie chce. W związku z tym zwracam sie do Was z prosba o wskazanie kilku modeli wzmacniaczy odpowiednich do tych kolumn , bo sam mam praktycznie znikomą wiedzę na ten temat . Kolumny są na 8 Ohmów , co do mocy to pisze na nich : " Nominal 30 W , Music 50 W " . I raczej wolałbym ich nie zmieniać , mimo ze ktos pewnie napisze ze powinienem kupić lepsze Zestaw uzywam głównie w mieszkaniu w bloku , wiec nie jest to jakieś duze pomieszczenie . Co do muzyki to słucham w zasadzie wszystkiego . Budżet ? Sam nie wiem , nie chce kupic jakiegoś syfu i żałowac , wiec zobacze co sie znajdzie i w tedy zadecyduję . W razie gdyby jakiejs informacji brakowało to zaraz dopisze Odpisz, cytując
Angel Napisano 4 maja 2014 Napisano 4 maja 2014 Myślę, że potencjometr można wymienić w niemal każdym dobrym serwisie. Jeśli jednak chcesz kupić wzmacniacz, to jednak musisz podać ile możesz wydać na niego. Odpisz, cytując
Kosiu Napisano 5 maja 2014 Autor Napisano 5 maja 2014 No włąsnie elektronik stwierdził ze tego akurat nigdzie nie ma , a ze to znajomy to mu wierze . Powiedzmy do 300 zł mniej wiecej . Odpisz, cytując
zieluwid Napisano 5 maja 2014 Napisano 5 maja 2014 Witam.http://allegro.pl/kenwood-ka-770d-audiofil...4175555239.html [ KENWOOD KA-770D ] Odpisz, cytując
Recommended Posts