Patgor Napisano 8 maja 2014 Udostępnij Napisano 8 maja 2014 Witam serdecznie,Chciałem się Was poradzić jaki amplituner do 6000zł powinienem kupić, by zastąpić mój obecny wysłużony model Sony STR-DB780. Zastosowanie to głównie kino domowe, gry na PS4 i muzyka tak więc wszystkigo po trochu:). Do amplitunera podłączę głośniki Ceratec Effeqt (5 plus subwoofer), TV Samsung65F8000, Playstation 4 i dekoder TV. Miło byłoby też mieć wejśie na iPnone'a i AirPlay. Upatrzyłem sobie Denona AVR-3313, ale przed zakupem dobrze by było zaczerpnąć wiedzy nie tylko od sprzedawcy... Czy uważacie, że to dobry wybór? Ewentualnie co byście polecili w zamian?Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 10 maja 2014 Udostępnij Napisano 10 maja 2014 Witaj,jeśli szukasz moźliwie najlepszy amplituner do kina domowego w podanym przedziale, proponuję wybierać pomiędzy Dnon AVR-4520 (w kwesti oferty finansowej kontaktuj się z naszym salonem) a Onkyo TX-NR929. Obydwa urządzenia to solidne produkty, oferujące powaźną moc i praktycznie pełne wyposaźenie.Zapraszam serdecznie na odsłuchy do naszego salonu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patgor Napisano 15 maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 maja 2014 Hej,Dzięki za odpowiedź. Rzeczywiście ten Denon przypadł mi do gustu, tylko niekoniecznie podoba mi się oferta w Waszym sklepie (zestaw z iPadem) . Muszę jeszcze posłuchać jak gra, bo do was troszkę daleko... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 17 maja 2014 Udostępnij Napisano 17 maja 2014 Jeśli masz możliwość, zapraszam do nas na odsłuchy, w sprawie oferty kontaktuj się z naszym salonem i rozmawiaj z Marcinem lub Pawłem, gwarantuję że będziesz usatysfakcjonowany z ceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potpourri Napisano 19 maja 2014 Udostępnij Napisano 19 maja 2014 Ciekawe na czym polega ta gwarancja ceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts