Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam serdecznie,

Chciałem się Was poradzić jaki amplituner do 6000zł powinienem kupić, by zastąpić mój obecny wysłużony model Sony STR-DB780. Zastosowanie to głównie kino domowe, gry na PS4 i muzyka tak więc wszystkigo po trochu:). Do amplitunera podłączę głośniki Ceratec Effeqt (5 plus subwoofer), TV Samsung65F8000, Playstation 4 i dekoder TV. Miło byłoby też mieć wejśie na iPnone'a i AirPlay. Upatrzyłem sobie Denona AVR-3313, ale przed zakupem dobrze by było zaczerpnąć wiedzy nie tylko od sprzedawcy...icon_smile.gif Czy uważacie, że to dobry wybór? Ewentualnie co byście polecili w zamian?

Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.

Napisano
Witaj,
jeśli szukasz moźliwie najlepszy amplituner do kina domowego w podanym przedziale, proponuję wybierać pomiędzy Dnon AVR-4520 (w kwesti oferty finansowej kontaktuj się z naszym salonem) a Onkyo TX-NR929. Obydwa urządzenia to solidne produkty, oferujące powaźną moc i praktycznie pełne wyposaźenie.

Zapraszam serdecznie na odsłuchy do naszego salonu.
Napisano
Hej,

Dzięki za odpowiedź. Rzeczywiście ten Denon przypadł mi do gustu, tylko niekoniecznie podoba mi się oferta w Waszym sklepie (zestaw z iPadem) icon_smile.gif. Muszę jeszcze posłuchać jak gra, bo do was troszkę daleko...
Napisano
Jeśli masz możliwość, zapraszam do nas na odsłuchy, w sprawie oferty kontaktuj się z naszym salonem i rozmawiaj z Marcinem lub Pawłem, gwarantuję że będziesz usatysfakcjonowany z ceny.