Patgor #1 Napisano 8 maja 2014 Witam serdecznie,Chciałem się Was poradzić jaki amplituner do 6000zł powinienem kupić, by zastąpić mój obecny wysłużony model Sony STR-DB780. Zastosowanie to głównie kino domowe, gry na PS4 i muzyka tak więc wszystkigo po trochu:). Do amplitunera podłączę głośniki Ceratec Effeqt (5 plus subwoofer), TV Samsung65F8000, Playstation 4 i dekoder TV. Miło byłoby też mieć wejśie na iPnone'a i AirPlay. Upatrzyłem sobie Denona AVR-3313, ale przed zakupem dobrze by było zaczerpnąć wiedzy nie tylko od sprzedawcy... Czy uważacie, że to dobry wybór? Ewentualnie co byście polecili w zamian?Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 10 maja 2014 Witaj,jeśli szukasz moźliwie najlepszy amplituner do kina domowego w podanym przedziale, proponuję wybierać pomiędzy Dnon AVR-4520 (w kwesti oferty finansowej kontaktuj się z naszym salonem) a Onkyo TX-NR929. Obydwa urządzenia to solidne produkty, oferujące powaźną moc i praktycznie pełne wyposaźenie.Zapraszam serdecznie na odsłuchy do naszego salonu. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patgor #3 Napisano 15 maja 2014 Hej,Dzięki za odpowiedź. Rzeczywiście ten Denon przypadł mi do gustu, tylko niekoniecznie podoba mi się oferta w Waszym sklepie (zestaw z iPadem) . Muszę jeszcze posłuchać jak gra, bo do was troszkę daleko... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #4 Napisano 17 maja 2014 Jeśli masz możliwość, zapraszam do nas na odsłuchy, w sprawie oferty kontaktuj się z naszym salonem i rozmawiaj z Marcinem lub Pawłem, gwarantuję że będziesz usatysfakcjonowany z ceny. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potpourri #5 Napisano 19 maja 2014 Ciekawe na czym polega ta gwarancja ceny. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach