patrykk44 Napisano 1 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2014 Witam chce kupic kino domowe 3d i mam pytanie czy bedzie ono funkcionowac na telewizorze który nie ma funkcji 3d? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 1 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2014 Nie ma funkcji 3d nie ma wizji 3d.Telewizor musi być przystosowany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 1 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2014 Przydałyby się też filmy 3D, bo z piasku bata nie ukręcisz...a i telewizory 3D dzielą się na pasywne 3D ( lekka głębia) i aktywne kiedy to np. pędzący samochód śmiga koło głowy oglądającego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk44 Napisano 1 czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 czerwca 2014 nie zrozumieliscie mnie chocilo mi bardziej czy bede mogł ogladac zwykla telewicje satelitarna nie chce ogladac filmów 3d Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 1 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2014 Twoje pierwsze pytanie dobrze zrozumieliśmy.Drugie jest zupełnie z innej beczki.Co ma kino wspólnego z odbiorem satelitarnym?Zdecyduj się! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk44 Napisano 1 czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 czerwca 2014 to sorki czyli normalnie bedzie dzialac? a filmy z pendriva nie (3d) beda sie wyswietlac? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 1 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2014 Będą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts