patrykk44 Napisano 1 czerwca 2014 Napisano 1 czerwca 2014 Witam chce kupic kino domowe 3d i mam pytanie czy bedzie ono funkcionowac na telewizorze który nie ma funkcji 3d? Odpisz, cytując
pirs Napisano 1 czerwca 2014 Napisano 1 czerwca 2014 Nie ma funkcji 3d nie ma wizji 3d.Telewizor musi być przystosowany. Odpisz, cytując
jacek75 Napisano 1 czerwca 2014 Napisano 1 czerwca 2014 Przydałyby się też filmy 3D, bo z piasku bata nie ukręcisz...a i telewizory 3D dzielą się na pasywne 3D ( lekka głębia) i aktywne kiedy to np. pędzący samochód śmiga koło głowy oglądającego. Odpisz, cytując
patrykk44 Napisano 1 czerwca 2014 Autor Napisano 1 czerwca 2014 nie zrozumieliscie mnie chocilo mi bardziej czy bede mogł ogladac zwykla telewicje satelitarna nie chce ogladac filmów 3d Odpisz, cytując
pirs Napisano 1 czerwca 2014 Napisano 1 czerwca 2014 Twoje pierwsze pytanie dobrze zrozumieliśmy.Drugie jest zupełnie z innej beczki.Co ma kino wspólnego z odbiorem satelitarnym?Zdecyduj się! Odpisz, cytując
patrykk44 Napisano 1 czerwca 2014 Autor Napisano 1 czerwca 2014 to sorki czyli normalnie bedzie dzialac? a filmy z pendriva nie (3d) beda sie wyswietlac? Odpisz, cytując
Recommended Posts