Angel Napisano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2014 Na pewno musisz poczekać aż się wszystko wygrzeje, ale także zrobić dłuższe sesje odsłuchowe.To że gorsze jakościowo nagrania potrafisz zweryfikować na lepszym sprzęcie, to nic dziwnego. Niestety lepsza jakość obnaża niedoskonałości nagrań, albo ich kompresję (np. mp3).Co do góry, to oczywiście musisz się przyzwyczaić do nowego typu prezentacji. Więcej to nie zawsze znaczy lepiej.Gdyby jednak brakowało Ci góry, była mało dźwięczna proponuję zamienić kable na takie, które ja doświetlają albo wręcz eksponują.Jak pisałem najtaniej będzie z Nameless a lepiej ze srebrnymi kablami.A sprzętu na razie nie wyłączaj nawet na noc. Wzmacniacz przycisz tylko do minimum. Ja tak robiłem z niektórymi wzmacniaczami oraz odtwarzaczami CD i grały sporo lepiej niż po długiej pauzie i zaraz po włączeniu.Dobry DAC, to rzeczywiście może być rozwiązanie. Zbieraj pieniądze. Ale także korzystanie z plików bezstratnych typu Flac czy WAV zamiast mp3 powinno przynieść znaczne efekty na plus. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro 74 Napisano 16 września Udostępnij Napisano 16 września Cześć jeżeli Ci to pomoże to testowałem te kolumny ze wzmacniaczem Nad 304 i muszę przyznać że bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Niepozorny tani stary wzmacniacz ożywił te kolumny nie do poznania. Dźwięk był bardzo czysty i dynamiczny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro 74 Napisano 16 września Udostępnij Napisano 16 września 3 godziny temu, Daro 74 napisał: Cześć jeżeli Ci to pomoże to testowałem te kolumny ze wzmacniaczem Nad 340 i muszę przyznać że bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Niepozorny tani stary wzmacniacz ożywił te kolumny nie do poznania. Dźwięk był bardzo czysty i dynamiczny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 16 września Udostępnij Napisano 16 września (edytowany) @Daro 74To temat sprzed 10ciu lat 😄🤣 Edytowano 16 września przez Artur Charicki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts