Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Co myślicie o takim połączeniu i o samym wzmacniaczu NAD C312 (w nazwie tematu niestety wkradł się błąd). Chodzi głównie o rock/metal do 300-350 zł. Jakieś alternatywy? Niestety mój Kenwood KA-5090R znowu (po raz trzeci) odmówił posłuszeństwa i chcę zakupić coś we wspomnianej wcześniej kwocie.
Napisano
Cytat

Cześć.

Połączenie może być, ale masz te kolumny ? Planujesz kupić ? Jak duży masz pokój ?

Dzięki za odpowiedź. Mam już te kolumny. Pokój ma wymiary ok. 4,5m X 3,5m. Słyszałem również, że w tym przedziale cenowym warto się zainteresować modelem YAMAHA AX-450. Jak ma się on do tego NADa? Może jeszcze jakieś inne alternatywy? icon_smile.gif
Napisano
Wzmacniacz NAD jest niezły, ale może zagrać zbyt mało dynamicznie w rocku.
Yamaha z MB Quartami zagra raczej za jasno, za ostro.
Możesz zwrócić uwagę na często polecane na tym forum Fine Arts V 2 i V 3. Ale na razie nie widać żadnego do sprzedania.
znalazłem natomiast niezbyt w Polsce popularny, ale bardzo dobry, zbudowany na bazie Rotela wzmacniacz Dual
http://allegro.pl/wzmacniacz-dual-pa-5060-...4595213379.html
Napisano
Cytat

Wzmacniacz NAD jest niezły, ale może zagrać zbyt mało dynamicznie w rocku.
Yamaha z MB Quartami zagra raczej za jasno, za ostro.
Możesz zwrócić uwagę na często polecane na tym forum Fine Arts V 2 i V 3. Ale na razie nie widać żadnego do sprzedania.
znalazłem natomiast niezbyt w Polsce popularny, ale bardzo dobry, zbudowany na bazie Rotela wzmacniacz Dual
http://allegro.pl/wzmacniacz-dual-pa-5060-...4595213379.html

Serdecznie dziękuję. Zdecyduję się chyba na tego Duala icon_smile.gif.