rafal735r Napisano 24 marca 2008 Udostępnij Napisano 24 marca 2008 Tu napisalem taka małą opinię dotyczaca tych kolumnisk:http://www.audiostereo.pl/HECO_Victa700_ko...179-3931-1.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fisiu Napisano 28 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 marca 2008 no więc chciałem się pochwalić ostatecznie wylicytowałem te MIRAGE OMNI 350 za 909zł, myślę że to bardzo dobra cena za te kolumnypozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 28 marca 2008 Udostępnij Napisano 28 marca 2008 Gratuluję i ciesze się, że to Ty wygrałeś aukcję. Cena rozsądna, kolumny jeszcze lepsze Mam nadzieję, że będziesz zadowolony i za jakiś czas opiszesz pierwsze wrażenia.Na jakich kablach będziesz grał?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fisiu Napisano 28 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 marca 2008 narazie pewnie na jakiś zwykłych miedziane czy jakieś tam:Dkable to dla mnie rzeczy co najwyżej 3-rzędna...napewno opisze moje wrażenia a za jakiś czas zwrócę się do Was z pewnością o pomoc w doborze reszty kina domowego dziękuję za wysiłek i pomocPOZDRAWIAM Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts