RoRo Napisano 20 listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 listopada 2014 Cytat Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem sony 229es i moje wrażenia. Tego z Łodzi?Na fotkach wygląda bardzo dobrze...Udało Ci się trafić pilota?Fajnie, że jesteś zadowolony - a większą różnicę usłyszysz pewnie wtedy, gdy na próbę podłączysz Twojego starego Technicsa. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommoo Napisano 21 listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2014 Tak, z miasta łodzi. W rzeczywistości wygląda też prawie idealnie. Pilot mam uniwersalny, zmiana utworów, głośność, przewijanie działa. Więcej nawet nie wiem co ma ten cedek bo nie widzę nigdzie instrukcji. A w sony polska napisali mi że niestety nie mają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 21 listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 listopada 2014 Podaj mi swój adres mailowy na PW, to wyślę Ci manuala do tego cedeka. Plik jest zbyt duży, aby wrzucić tutaj do pobrania.Możesz go także pobrać z HiFi Engine, jeżeli jesteś zarejestrowany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 21 listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 listopada 2014 Cytat Tak, z miasta łodzi. W rzeczywistości wygląda też prawie idealnie. Pilot mam uniwersalny, zmiana utworów, głośność, przewijanie działa. Więcej nawet nie wiem co ma ten cedek bo nie widzę nigdzie instrukcji. A w sony polska napisali mi że niestety nie mają. Odtwarzacz ma takie funkcje, jak to, co jest na panelu frontowym!!!Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 21 listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 listopada 2014 W instrukcji ma więcej . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 21 listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 listopada 2014 Taaa- już to widzę SONY nie stosowało w tych modelach żadnych kombinacji przycisków - więc funkcje są takie jak te na panelu frontowym oraz oryginalnym pilocie ...To może jakiś konkretny przykład z tej instrukcji???Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 21 listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 listopada 2014 Bez cedeka nie sposób sprawdzić . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommoo Napisano 22 listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2014 to może ja spróbuję zieluwid pisałem do Ciebie już w piątek, niestety skrzynka była pełna. Przed chwilą wysłałem jeszcze raz prywatną prośbę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 22 listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 listopada 2014 Cześć. Już wysłane. Sory za skrzynkę, ale dostaję sporo wiadomości i zapomniałem zwolnić trochę miejsca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts