kubakorona Napisano 19 marca 2008 Udostępnij Napisano 19 marca 2008 Cale audio mam podlaczone pod komputer i interesuje mnie program w ktorym mogl bym sie bawic equalizerem.Uzywam winampa jak wiekszosc ludzi ale mozecie znacie jakies dobre programy do sluchania muzyki...?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 20 marca 2008 Udostępnij Napisano 20 marca 2008 Zdarza mi się używać programu foobar2000.Link do jego strony gdzie można go pobrać http://www.foobar2000.org/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakorona Napisano 20 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 marca 2008 dzieki bardzo jesli ktos zna jeszcze jakies nazwy tego typu programow niech wrzuci na forum z gory dziekuje... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 2 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2008 Też używam Winampa i właściwie nie wiem dlaczego inny program miałby go przewyższać .Jakości dźwięku nie poprawimy a wszelkie kombinacje typu equalizer raczej pogarszają niż polepszają brzmienie .Chyba że ich używamy do poprawienia wad akustyki pomieszczenia lub wyrównanie pasma kolumn. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2008 Po reinstalacji systemu teraz używam standardowego WMP. Też jest dobry do odtwarzania muzyki na komputerze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bigman Napisano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2008 Ja aktualnie używam itunes i foobara. Itunes jest przeładowany gadżetami, ale używam go do ładowania ipoda i nie chcę zaśmiecać sobie systemu kolejnym grajkiem, na laptopie mam foobara - mało obciąża system bez bajerów wykonuje swoją podstawową funkcję - odtwarzanie muzyki. Z Winampem dałem sobie spokój kilka lat temu - po prostu mi się nie podoba, a jak są niezłe alternatywy to czemu ich nie używaćPozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlowik Napisano 16 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2008 swojego czasu naczytalem sie o programach, i wyniknelo ze foobar najlepszy, zainstalowalem sprubowalem i do dzis zostal. Cenie go szczegolnie za prostote. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spankit Napisano 25 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2008 Ja uzywam Windows Media Player i nie narzekam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sev Napisano 25 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2008 Ostatnio Foobara (bo praktycznie nie obciąża systemu) a mój komp to by się do skansenu nadawał..Poza tym Foobar jest prosty i nie "zwydziwiany"A tak całkiem ostatnio to Screamer Radio o którym mi w innym temacie muzyczny gość przpomniał (bogate złoża muzyki) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 25 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2008 Foobar u mnie króluje.. hmm jakieś 4-5 lat i jestem bardzo zadowolony i b. przyzwyczajony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts