raptor_xxl Napisano 3 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2014 Hej, chcę kupić subwoofer, mój budżet to 2000zł (ewentualnie troszeczkę więcej), co byście polecili? Pokój 25m^2, raczej filmy, trochę muzyki. Z tego, co widziałem Velodine impact 12 wygląda dobrze. Jakieś lepsze propozycje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robwie Napisano 4 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2014 ...ja kupiłem pioneera jak bez rzutnika muzycznie po podłączeniu petarda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2014 Witaj,wybierałbym pomiędzy Velodyne a Rel modelami T5 i T7. W muzyce przewaga będzie na korzyść Rel za sprawą lepszej kontroli.Zapraszam na odsłuchy. Cytat Hej, chcę kupić subwoofer, mój budżet to 2000zł (ewentualnie troszeczkę więcej), co byście polecili? Pokój 25m^2, raczej filmy, trochę muzyki. Z tego, co widziałem Velodine impact 12 wygląda dobrze. Jakieś lepsze propozycje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts