raptor_xxl #1 Napisano 3 grudnia 2014 Hej, chcę kupić subwoofer, mój budżet to 2000zł (ewentualnie troszeczkę więcej), co byście polecili? Pokój 25m^2, raczej filmy, trochę muzyki. Z tego, co widziałem Velodine impact 12 wygląda dobrze. Jakieś lepsze propozycje? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robwie #2 Napisano 4 grudnia 2014 ...ja kupiłem pioneera jak bez rzutnika muzycznie po podłączeniu petarda Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #3 Napisano 5 grudnia 2014 Witaj,wybierałbym pomiędzy Velodyne a Rel modelami T5 i T7. W muzyce przewaga będzie na korzyść Rel za sprawą lepszej kontroli.Zapraszam na odsłuchy. Cytat Hej, chcę kupić subwoofer, mój budżet to 2000zł (ewentualnie troszeczkę więcej), co byście polecili? Pokój 25m^2, raczej filmy, trochę muzyki. Z tego, co widziałem Velodine impact 12 wygląda dobrze. Jakieś lepsze propozycje? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach