michalwronki Napisano 14 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 grudnia 2014 najchetniej sprzedalbym wszystko i dal komus zlecenie, komus takiemu co sie zna, aby zrobil za mnie brudna robote i kupilby wszystko tak jak ma byc...marzeniem bylby taki ktos, co dolozylby reszte pieniedzy hahah Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 14 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2014 Te Xindaki są zbudowane tak jak się buduje wzmacniacze audiofilskie dużych mocy.Szczególnie wzmacniacze amerykańskie miały od dawna takie zapędy i mniej więcej tak je budowano.Jeśli któryś z nich nie ruszy tych Twoim Misionów to chyba nic innego i nowego w tej cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 17 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 witam...a co sadzicie o takim czyms do moich mission m35i ?http://allegro.pl/nowosc-denon-pma720-dcd7...4861207479.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 17 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 Fajny zestaw.Powinien dać rade nieco lepiej niż z wzmacniaczem PMA520AEMysle jednak że główny problem jest jednak w zestawieniu tych kolumn z pomieszczeniem.Niski bas będzie lekko poluzowany z tym wzmacniaczem.Te Denony są dobre do kolumn o dość szczupłym niskim basie.Myśle że warto by było pożyczyć jakieś inne kolumny.Twój ampli KD to całkiem niezły wzmacniacz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 17 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 MobyDick.... wiesz, nie wykluczam ze w przyszlosci zmienie pokoj dla moich missionow...na wiekszy itd...kurde ta yamaha as1000 mi sie podoba jeszcze troche i wszystko sprzedam i kupie bumboxa jak bas poluzowany? to ma ladnie grac a i przypieprzyc musi najwyzej ujme basu na wzmacniaczu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 17 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 musisz poprubowaćRewelacji bym się nie spodziewał, ze jakiś wzmacniacz zrobi cudaW tej cenie ponoć tamte Xindaki są rewelacyjne do tego.Twoja Yamaha która masz tez powinna dać rade. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 17 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 daje rade ale juz mi sie znudzila....ten denon ma wiele bajerow, no jest cd radia internetowe, ale znowusz jakosciowo chyba jest lepsza ta yamaha sama cena chyba mowi sama za siebie 3.5 tys za sam wzmacniacz...a kolumny moze i tez wywale Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 17 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 jezu ja chyba do glowy dostane hahah,,,,co tu robic ???? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 17 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 Ten sprzęt Denona jest dobry.Wykonanie jest dość ładne.Ale raczej mało ekskluzywne .Cienka blacha ,panel frontowy aluminium ( ale bardzo cieniutka warstwa)pokrętła i przyciski plastikowewzmacniacz z tego kompletu kosztuje 1200 zł i spokojnie może grać z kolumnami kilka razy od niego droższymi.Kolumny i ich ustawienie w pomieszczeniu to jednak podstawa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 17 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 a ztych dwoch to co Ty bys wziol...denon czy yamaha ? zakladajac ze bedzie mi sie podobac brzmienie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 17 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 a co sadzisz o tonsil maestro 180 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 17 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 do tych kolumn wziął bym chyba YamaheOsobiście wole inny typ brzmienia.I moim faworytem był by Denon 720ale do innych kolumnNIgdy ich nie słyszałem.z tego co widzę to to są kolumny zbudowane do amplitunerów KDponoć są niezłeSą faktycznie 8ohmowemowa o tonsil maestro II 180mnie się jednak nie podobają ani z wyglądu ani z konstrukcji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 17 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 czyli lepszym rozwiazaniem do mission moich bylaby lepsza yamaha? jest wydajna pradowo czy jakos tam? moje missiony mi jej nie zakatuja? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 17 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 jak bylem wtedy we wrzesni to widzialem je na rzywo w biurze dyrektora tamtejszej fabryki....chociaz on missionami byl tez zachwycony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 17 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 mają naprawdę fajny wygląd za to bywają kolumny z silniejszym kopem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 17 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 ale ktore maja fajny wyglad? chyba mowisz teraz o tych moich a jakie maj lepszy wykop? tylko nie podawaj mi takich za 10 tys hahahah Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 17 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 napisałem że maestro mi się nie podobają te 35i fajnie wyglądajątakie ponad 10 tysi to mogą grać naprawdę fajnie ale o takich nie będę mówił.naprawde dobry wykop maja takie Tannoy Westminsterale one kosztuja 100tysi do nich trzeba mieć pomieszczenie ponad 120 m kww pałacu ? Myślę że łatwiej znajdziesz jakieś kolumny do swojej obecnej Yamahy niz wzmacniacz do tych Miśków Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 17 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 dziekuje za mile slowa o moich pupilach hahahah czyli as 1000 jest wydajna pradowo czy jakos tam? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 17 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 http://jeffsplace.me/wordpress/?p=424takie cos ?????????no nie miales o takich mowic Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 17 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 MobyDick ....................... dobra ide spac...o 5 musze wstac.... DOBRANOC Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 17 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 grzebałem w takich czytałem że ta yamaha as1000 nie jest zbyt twarda na basiena zrazie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 17 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 piszesz .......czytałem że ta yamaha as1000 nie jest zbyt twarda na basie.... CO ????????????????? moxeszx troche jasniej?????????????? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 17 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 no dobra doczytam jutro...narka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 17 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 spotkałem sie z taka opinia że nie jest zbyt dynamicznaale to nie musi być prawdaczasem takie coś pisza ludzie z konkurencji warto ja wziąć pod uwagę i sprawdzića o xindakach poczytaj recenzje w testach audiow tych ogromnych Tannoyah głośnik wydaje się niewielki na zdjęciu , a ma 40cm srednicy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 18 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 grudnia 2014 MobyDick...........a powiedz mi gdzie najlepiej wystawic taki sprzet do sprzedazy ? ............wystawic wszystko czy osobno ? .........no i jeszcze, Ty jestes dosc ogarniety....ile chciec za wszysto ?....... missiony zostaja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts