Wojak10 Napisano 21 marca 2008 Udostępnij Napisano 21 marca 2008 Witam, mam amplituner YAMAHA RX-V361 LINK i potrzebuje dokupić kolumny stereo do 400zł/para, Będzie na nich grała w 90% muzyka z radia , odtwarzacza z CD i 10% dziwek z filmów z odtwarzacza DVD Panasonic S42 (chyba taki to model).Jako ze nie mam miejsca w pokoju (jakieś 10m2) to szukam tylko kolumn stereo. Może ktoś coś poleci bo jak na razie to dźwięk mam puszczony przez TV nie najlepszej jakości Myślałem o kolumnach firmy Voice Kraft z alegro.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 21 marca 2008 Udostępnij Napisano 21 marca 2008 Jak tu koledzy pisali w innym wątku rozwiązaniem byłyby np kolumny Kody ,mają niezły stosunek ceny do jakości. Voice Krafta bym sobie odpuścił. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojak10 Napisano 21 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 marca 2008 A masz jakieś konkretne modele na myśli- szukam na allegro ale nie mogę znaleźć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 21 marca 2008 Udostępnij Napisano 21 marca 2008 Poniżej masz link do wątku o kolumnach w zbliżonej ceniehttp://forum.audio.com.pl/index.php?showto...amp;#entry15316I sugestie, by odpuścić sobie sprzęt bezfirmowy typu VoiceKraft, Audiomega, STX, CAT itp.Szukasz kolumn podłogowych czy podstawkowych?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 21 marca 2008 Udostępnij Napisano 21 marca 2008 sa tutaj bardzo przyzwoicie wygladajace gosniki stendy i wysylka gratis wiec moze bedzie dla Ciebie atrakcyjniewww.allegro.pl/item325916489_tonsil_maestro_ii_standy_gratis_wysylka_okazja.htmlpozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts