scr55 Napisano 1 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2015 Witam,nie wiem czy w dobrym dziale umieszczam ten post (jak coś to proszę o przerzucenie)Jak w temacie. Chciałbym zrobić rundkę po sklepach Hi Fi w Gdańsku (Sopot i Gdnia też mogą być) i potrzebuję informacji do których warto wejść.W internecie znalazłem tylko 3 sklepy i podejrzewam, że jest ich więcej.Z góry dziękuję za informacje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 2 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2015 Witam..Wejdź w zakładke Sklepy i będziesz miał prawie wszystkie na tym terenie.Jest jeden nie ujęty w zestawieniu.Na ul.Szczecinskiej w Gdańsku jest sklep który się chyba nazywał Radio market.Byłem tam dawno ale był dosyć dobrze zaopatrzony.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scr55 Napisano 2 stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 stycznia 2015 Premium Sound ul. Trawki 7HiFi Ja i Ty na Grunwaldzkiej (Oliwa)Top Hi Fi SopotAlbatros ul. Komorowskiego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyy69 Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 Coś się zmieniło co do sklepów hifi Trójmiasto ? Chcialbymkupic amplituner do stereo oraz ewentualnie posłuchać jak co gra. Ale czy są jakieś salony które prowadzą sprzedaż kilku różnych marek (Pioneer Yamaha Denon) ??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel09 Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 Cinematech w Gdańsk Wrzeszcz dokładny adres znajdziesz w necie , kompetentny , miły Pan Andrzej i pozostali pracownicy na pewno pomogą . Albatros na Przymorzu . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 Albatros Gdynia mogę polecić bazując na osobistych, bardzo pozytywnych doświadczeniach. W szczególności polecam kontakt z panem Michałem. Lub nawet właścicielem. Niezły wybór. Kameralna salka odsłuchowa. Można rozmawiać o warunkach zakupu… Odwiedziłem sklep wiosną 2020. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts