scr55 #1 Napisano 1 stycznia 2015 Witam,nie wiem czy w dobrym dziale umieszczam ten post (jak coś to proszę o przerzucenie)Jak w temacie. Chciałbym zrobić rundkę po sklepach Hi Fi w Gdańsku (Sopot i Gdnia też mogą być) i potrzebuję informacji do których warto wejść.W internecie znalazłem tylko 3 sklepy i podejrzewam, że jest ich więcej.Z góry dziękuję za informacje. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pirs #2 Napisano 2 stycznia 2015 Witam..Wejdź w zakładke Sklepy i będziesz miał prawie wszystkie na tym terenie.Jest jeden nie ujęty w zestawieniu.Na ul.Szczecinskiej w Gdańsku jest sklep który się chyba nazywał Radio market.Byłem tam dawno ale był dosyć dobrze zaopatrzony.Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scr55 #3 Napisano 2 stycznia 2015 Premium Sound ul. Trawki 7HiFi Ja i Ty na Grunwaldzkiej (Oliwa)Top Hi Fi SopotAlbatros ul. Komorowskiego Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach