MAreve Napisano 12 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2015 Witam, czy miał ktoś możliwość porównania w/w kolumn ?Miałem wcześniej kefy 2 , teraz chciałbym kupić na test(dla sportu) kefy 1, tylko chciałbym usłyszeć wasze opinie jak one wypadają w stosunku do nowszego modelu?Wzmacniacz z jakim grały to pionner A656Chodzi dokładnie o te głośniki:Kef Cresta 1Z góry dziękuje.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 12 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2015 Cresta 1 to mniejszy, a nie nowszy model. Podejrzewam, że zagrają podobnie, tylko basu ubędzie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 12 stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia 2015 Pisząc nowszy miałem na myśli kefy 2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 12 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2015 Tzn? O jakim modelu mówisz? Bo z tego co wiem, to nie ma czegoś takiego jak KEF 2, musi być jakaś seria. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 13 stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 stycznia 2015 Chodzi mi dokładnie o Kef cresta 2, które już użytkowałem jakiś czas temu, a teraz chciałem spróbować Kef cresta 1, tylko nie za bardzo są jakieś do kupienia, link do których podałem mają dziury z tyłu, irytuje mnie to.Mianowicie chcę kupić głośniki do testowania, nie muszą być dokładnie Kefy cresty 1, jakby trafiły się inne w przyzwoitym stanie do 500 zł to też byłbym je w stanie kupić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 13 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2015 Cresty 2 nie są nowsze, tylko większe. Różnicy nie będzie, tylko bas zniknie (chyba że wyniknie jakaś w związku ze zmęczeniem materiału).Jeśli chodzi o inne w tych okolicach cenowo:Tannoy M1/M2Acoustic Energy Neo 1teraz masz ASW Cantius ML II Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 13 stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 stycznia 2015 Tannoye M1 już miałem, poczytam troszkę o tych Acoustic Energy Neo 1 , podobają mi się Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 13 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2015 Myślę że to powinno być dobre połączenie z Pionnerem A656. Sądzę że znacznie lepsze niż Kef Cresta 1 czy 2 i prawie na pewno lepsze niż z Tannoy Mercury M1 lub 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts