samel90 Napisano 15 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2015 Witam mój brat kupił kino domowe sony takie http://www.euro.com.pl/zestawy-kina-domowe...z140.bhtml#opis i ma mały bass i pytanie czy można wg podłączyć mocniejszy subwoofer i wg czy to cios da ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 15 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2015 To KD nie posiada wyjścia na subwoofer aktywny RCA. Zawsze można jednak do niego podłączyć lepszy subwoofer aktywny z wejściem wysokopoziomowym ( przewodem głośnikowym) . Można się też pobawić w zbudowanie trochę lepszego subwoofera pasywnego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samel90 Napisano 15 stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 stycznia 2015 (edytowany) Dzięki a możesz mi podać jakieś linki jaki to ma być subwoofer bo jestem trochę zielony w tych sprawach Edytowano 16 stycznia 2015 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim - nie ma sensu cytowac go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 15 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2015 Po pierwsze , trzeba sobie zadać pytanie ile można na to wydać.Coś takiego sądzę że miało by sens:magnat 5000a Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts