samel90 Napisano 15 stycznia 2015 Napisano 15 stycznia 2015 Witam mój brat kupił kino domowe sony takie http://www.euro.com.pl/zestawy-kina-domowe...z140.bhtml#opis i ma mały bass i pytanie czy można wg podłączyć mocniejszy subwoofer i wg czy to cios da ? Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 15 stycznia 2015 Napisano 15 stycznia 2015 To KD nie posiada wyjścia na subwoofer aktywny RCA. Zawsze można jednak do niego podłączyć lepszy subwoofer aktywny z wejściem wysokopoziomowym ( przewodem głośnikowym) . Można się też pobawić w zbudowanie trochę lepszego subwoofera pasywnego. Odpisz, cytując
samel90 Napisano 15 stycznia 2015 Autor Napisano 15 stycznia 2015 (edytowany) Dzięki a możesz mi podać jakieś linki jaki to ma być subwoofer bo jestem trochę zielony w tych sprawach Edytowano 16 stycznia 2015 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim - nie ma sensu cytowac go w całości. Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 15 stycznia 2015 Napisano 15 stycznia 2015 Po pierwsze , trzeba sobie zadać pytanie ile można na to wydać.Coś takiego sądzę że miało by sens:magnat 5000a Odpisz, cytując
Recommended Posts