merkuss324 Napisano 29 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2015 witam potrzebuje waszej opini w sprawie zestawu kina domowego ONKYO TX-NR535 + WHARFEDALE OBSIDIAN 600 + 10.SX-SUB , do pokoju 25m,albo cos doradcie, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 31 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2015 Witaj,jeśli szukasz zestawu do kina domowego, gdzie nacisk kładziesz na dobre efekty przestrzenne oraz efektowne, mocne brzmienie, wybór jest dobry. Warto takźe spojrzeć na bezpośrednich konkurentów, czyli Denon AVR-X1000 (ewentualnie AVR-X1100W) oraz Yamaha RX-V477 oraz kolumny Jamo S626 HCS z subwooferem J10 lub J12.Jeśli natomiast system będziesz wykorzystywał także do odsłuchu muzyki, wydaje mi się, że warto poszukać innych opcji. Napisz w takim przypadku, jakie gatunki muzyczne zazwyczaj słuchasz, jakie preferujesz brzmienie. Cytat witam potrzebuje waszej opini w sprawie zestawu kina domowego ONKYO TX-NR535 + WHARFEDALE OBSIDIAN 600 + 10.SX-SUB , do pokoju 25m,albo cos doradcie, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merkuss324 Napisano 31 stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2015 witam słucham rozne muzyki to co leci w radiu i telewizji doradził bys jak by to połaczyc zeby mozna było posłuchac i pogladac filmy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 lutego 2015 Witaj,jeśli duży nacisk kładziesz także na odsłuch muzyki, moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem będzie system oparty na amplitunerze Denon AVR-X1000 oraz zestawie kolumn Indiana Line Nota 555. To oczywiście zestaw o niższej mocy i nie tak efektownym brzmieniu jak Wharfedale Obsidian czy Jamo, jednak zapewniający znacznie lepsze, równiejsze, lepiej wypełnione brzmienie. Do zestawu można dokupić dobry subwoofer Indiana Line lub od razu zdecydować się na system Nota 5551. Będzie to moim zdaniem świetne połączenie dobrego, efektownego kina domowego z dobrym stereo.Jeśli masz taką możliwość, zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy poszczególnych rozwiązań. W przypadku pytań oczywiście służę pomocą. Cytat witam słucham rozne muzyki to co leci w radiu i telewizji doradził bys jak by to połaczyc zeby mozna było posłuchac i pogladac filmy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merkuss324 Napisano 1 lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2015 witam daj jakies namiary gdzie mozna zrobic odsłuch , ja jestem z Bełchatowa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 1 lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 lutego 2015 Cytat witam daj jakies namiary gdzie mozna zrobic odsłuch , ja jestem z Bełchatowa Nie wyskakuje Ci strona salonu jak wpiszesz w google jego nazwę ? Nawet salon audio Pabianice ? Wszystko masz od adresu,po tel. i mail po wszelkie dostępne produkty . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts