grzegorz39 Napisano 2 lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 lutego 2015 Witam wszystkich. Zauważyłem ostatnio na allegroszu wzmacniacz DIORA WS 600. Spodobał mi się wizualnie,tylko jak jest z jakością? Dziwne dla mnie jest to, że nie można regulować tonów i balansu- brak ''pokręteł''...Cena w sumie nawet znośna...Co sądzicie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 2 lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 lutego 2015 To naprawdę dobry wzmacniacz wśród nowych za cenę około 1tyś zł.Tak jak wiele drogich , audiofilskich wzmacniaczy nie posiada regulatorów barwy i balansu.Dlatego jest on adresowany do osób które słuchają muzyki all-naturale.Rynek przyjął go jednak z nieufnością.Zestaw składający się z tego wzmacniacza, CD z wbudowanym tunerem radiowym i kolumn można było kupić za nieco ponad 600zł na wyprzedażach.Zestaw Diora CD600, WS600, ZGB602 czarny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 2 lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 lutego 2015 A czy można do niego podpiąć jakieś większe kolumny? Czy może te zupełnie wystarczą? pokój 50m kw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 2 lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 lutego 2015 Oczywiście że do tego wzmacniacza można podpiąć większe kolumny niż ZGB602.Jednak 50m2 to dość sporo.Same ZGB602 raczej nie nagłośnią tak dużego pomieszczenia w należyty sposób.Gdyby podeprzeć je jakimś subem, sprawa mogła by ulec poprawie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 2 lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 lutego 2015 Kurcze, nie mogę takiego zestawu nigdzie zlokalizować żeby kupić...A czy coś podobnego? Tak do 1500zł.? Może być "używka"". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 2 lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 lutego 2015 Niestety te zestawy dawno się posprzedawały.I chyba mało kto, kto je kupił chce je teraz sprzedać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts