masseur Napisano 19 marca 2015 Udostępnij Napisano 19 marca 2015 Cześć!Chciałbym się dowiedzieć czy subwoofer tylko zwiększa siłę basu, czy też powoduje, że jest on bardziej aksamitny, a tym samym polepsza ogólną jakość dźwięku przy każdym gatunku muzyki ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 19 marca 2015 Udostępnij Napisano 19 marca 2015 Czesc,Chodzi Ci o muzyke stereo? Czyli brakuje Ci niskich tonow rozumiem. Jezeli tak to subwoofer sprawi ze dolozysx sobie do brzmienia bassu i bedzie on bardziej wyrazisty lecz niestety woofer nie wplynie na inne pasma czyli srodek i wysokie tony... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masseur Napisano 19 marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 marca 2015 Nie wiem czy brakuje mi niskich tonów. Po prostu w moim samochodzie bas jest mocny, ale nie jest taki gładki tylko tak typowo dudni i zastanawiam się czy nie domontować do standardowego 12-głośnikowego systemu Premium Sound subwoofera. Czy taki subwoofer załatwiłby sprawę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 19 marca 2015 Udostępnij Napisano 19 marca 2015 Czyli chodzi Ci o muzyke w samochodzie bo to calkiem inna bajka niz w domu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masseur Napisano 19 marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 marca 2015 Tak. Proszę o odp Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 19 marca 2015 Udostępnij Napisano 19 marca 2015 Wszystko zalezy jaki masz wzmacniacz samochodowy, jakie uzywasz kable. Czy masz tube bassowa czy glosnik bassowy zamontowany na tylnej polce. Jezeli tak to czy bagaznik jest wytlumiony, czy polka jest sztywno zamontowana czy lata we wszystkie strony? Jest mnostwo elementow ze niskie tony bucza w Twoim samochodzie..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 20 marca 2015 Udostępnij Napisano 20 marca 2015 Cześć. Mogłeś napisać w odpowiednim dziale ten temat. A co do dudniącego basu w samochodzie, to nie jestem przekonany czy dodatkowy sub poprawi sprawę. Wydaje mi się że wręcz przeciwnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 20 marca 2015 Udostępnij Napisano 20 marca 2015 Podejrzewam, że nie chodzi tutaj o dadanie dodatkowego suba tylko zobre zestrojenie całości. od wzmaka po wygłuszenie auta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 20 marca 2015 Udostępnij Napisano 20 marca 2015 To nie jestem pewien czy to jest odpowiednie forum, chociaż chętnie bym pomógł. Niestety w tych sprawach nie jestem obeznany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 20 marca 2015 Udostępnij Napisano 20 marca 2015 Więcej nie ma już co pisać. Powodzenia kolego w eliminacji dudniącego suba w aucie.Faktycznie to jest forum a sprzęcie audio do domu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 20 marca 2015 Udostępnij Napisano 20 marca 2015 Proponuję zajrzeć na StrefaCarAudio.pl. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts