grajek956 Napisano 13 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2015 Witam ! Dostałem niedawno zestaw dwóch kolumn (domowej roboty, głośniki Tonsil) i amplituner. Niestety problem polega na tym, że nie do końca wiem jak to wszystko podłączyć, żeby działało. Chciałbym aby była możliwość podłączenia sie na jacka. Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 13 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2015 To jest odtwarzacz kasetowy. Nie podlaczysz do tego kolumn. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 13 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2015 Kto Ci powiedzial ze jest to amplituner...??? Jest to odtwarzacz kasetowy. Do tego musisz miec albo amplituner albo wzmacniacz stereo i wtedy kolumny podlaczasz wlasnie pod to. W tej konfiguracji nic nie zdzialasz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grajek956 Napisano 13 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2015 Dziękuję serdecznie za informacje. Możecie polecić jakiś tani i dobry amplituner lub wzmacniacz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 13 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2015 Cześć.A ile chcesz przeznaczyć na ten cel ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grajek956 Napisano 13 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2015 Nie chcę strzelać, a nie wiem ile kosztują takie "zabawki". Dobrze by było gdyby nie przekroczyło to 100 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 13 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2015 Cytat Nie chcę strzelać, a nie wiem ile kosztują takie "zabawki". Dobrze by było gdyby nie przekroczyło to 100 zł. Za 100zl to raczej nie kupisz nic sensownego. Nasuwa sie pytanie czy posiadasz kolekcje kaset magnetofonowych bo jak nie nie widze sensu skladac system opierajac sie na decku ( magnetofonie ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grajek956 Napisano 13 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2015 Nie zależy mi na odtwarzaniu kaset, bardziej na komputerze, telefonie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 14 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2015 Skoro nie masz zamiaru słuchać muzyki z kaset, to sprzedaj tego decka. Dużo nie jest wart, ale zawsze zasilisz sobie budżet na wzmacniacz. Proponowałbym dozbierać na ten cel, chociaż 250-300 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grajek956 Napisano 14 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2015 Dokładnie jaki model byście polecali ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 14 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2015 Jezeli mamy coś zaproponować przeczytaj uważnie jak napisać pierwszy post i napisz wszystko jak najdokładniej co tam jest napisane. My będziemy mieli łatwiej a Ty nie będziesz musiał odpowiadać na podstawowe nasze pytania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 14 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2015 Co należy napisać w pierwszym poście wyjaśnił RoRo w tym wątku:http://forum.audio.com.pl/Pierwsze-posty-i...-to-t35663.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2015 Warto dodać, że jak uda Ci się kupić jakiś przyzwoity wzmacniacz w okolicach 300 zł, to proponowałbym z czasem zainwestować w lepsze kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts