Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam.
Jestem tu nowy i mam nadzieje ze mój problem zostanie tu rozwiązany icon_smile.gif
A wiec tak mam dylemat mieszkam w bloku z 26m2 salonem chce mieć swoje pierwsze kino domowe (filmy 85% muzyka 15%) i dlatego kupiłem już amplituner denon 1911 teraz tylko nie wiem jakie kolumny do niego wybrać:
TAGA HARMONY TAV-606 SE
czy warto dopłacić i kupić Wharfedale OBSIDIAN 600 przyznam tez ze zależny mi na tym aby nie wydać na nie więcej niż 1500zl bez suba.
Niestety mieszkam w małym mieście i nie mam możliwości odsłuchu sprzętów.
Ach i jeszcze czy mogliby koledzy podpowiedzieć jaki sub kupić do tego?
Napisano
Witaj,
moim zdaniem w Twoim budżecie najlepiej sprawdzi się zestaw Jamo S 626 HCS. To mocne, potężne kolumny, które dobrze współpracują z elektroniką Denon. Dodatkowo na poczatku możesz zrezygnować z subwoofera, basu powinno być wystarczająco (może jedynie brakować tego najniższego uderzenia, które zapewni Ci dobry sub). W Twoim pomieszczeniu brałbym pod uwagę Jamo J10 Sub. Zwróć uwagę, że przy zakupie zestawu jest taniej.

Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, w przypadku pytań oczywiście służę pomoca.