Stas1989 Napisano 25 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2015 Witam.Jestem tu nowy i mam nadzieje ze mój problem zostanie tu rozwiązany A wiec tak mam dylemat mieszkam w bloku z 26m2 salonem chce mieć swoje pierwsze kino domowe (filmy 85% muzyka 15%) i dlatego kupiłem już amplituner denon 1911 teraz tylko nie wiem jakie kolumny do niego wybrać:TAGA HARMONY TAV-606 SE czy warto dopłacić i kupić Wharfedale OBSIDIAN 600 przyznam tez ze zależny mi na tym aby nie wydać na nie więcej niż 1500zl bez suba.Niestety mieszkam w małym mieście i nie mam możliwości odsłuchu sprzętów.Ach i jeszcze czy mogliby koledzy podpowiedzieć jaki sub kupić do tego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2015 Witaj,moim zdaniem w Twoim budżecie najlepiej sprawdzi się zestaw Jamo S 626 HCS. To mocne, potężne kolumny, które dobrze współpracują z elektroniką Denon. Dodatkowo na poczatku możesz zrezygnować z subwoofera, basu powinno być wystarczająco (może jedynie brakować tego najniższego uderzenia, które zapewni Ci dobry sub). W Twoim pomieszczeniu brałbym pod uwagę Jamo J10 Sub. Zwróć uwagę, że przy zakupie zestawu jest taniej.Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, w przypadku pytań oczywiście służę pomoca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stas1989 Napisano 28 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2015 Niestety wybor padl juz na taga 606v3 se trafil sie okazyjnie zestaw 5.0... Teraz tylko pozostaje dokupic sub Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts