zieluwid Napisano 26 maja 2015 Napisano 26 maja 2015 Popsikać to się można perfumami.Tytaj nie mamy do czynienia z przerywaniem, czy trzeszczeniem, tylko z niedziałającym kanałem. Tak, czy inaczej sprzedający wyraził zgodę na ingerencje z zewnątrz, więc ja zajrzałbym w celu diagnozy usterki. A jej eliminację negocjuj z nim (no chyba, że to jakaś pierdoła, to nie ma co przesadzać). Odpisz, cytując
Rusek0110 Napisano 26 maja 2015 Autor Napisano 26 maja 2015 Dobra dzisiaj zaniosę do elektryka i zobaczę co powie. Sam go nie będę rozkręcał bo się na tym nie znam. Odpisz, cytując
Rusek0110 Napisano 1 lipca 2015 Autor Napisano 1 lipca 2015 Witam, to znowu JA! Wczoraj dostałem info od sprzedawcy że Sansui się popsuło znowu i mam możliwość wzięcia u niego sprzętu o takiej samej wartości. Po zastanowieniu mogę dołożyć ze 150 zł czyli razem było by 450 zł. Mogę też poprosić o zwrot pieniędzy.http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=21585073Na razie mam kolumny głośnikowe zgp 35-8-685. Ale tak za 3-4 miesiące bym zmieniał po odłożeniu ~700 zł.Na innym forum polecili mi Denona pma-920 z aukcji sprzedawcy. Odpisz, cytując
Recommended Posts