keith Napisano 5 lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 lipca 2015 hej-jaka jest różnica między yamaha A-S500 a A-S501-chodzi mi bardziej o odsłuch ,wrażenia ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suzana Napisano 5 lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 lipca 2015 Cytat hej-jaka jest różnica między yamaha A-S500 a A-S501-chodzi mi bardziej o odsłuch ,wrażenia ? W brzmieniu nie ma żadnej różnicy jeśli o to pytasz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keith Napisano 5 lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 lipca 2015 dzięki-a oprócz brzmienia ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 5 lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 lipca 2015 Przecieź w wielu opisach jest napisane model 501/701 uzupełniony względem 500/700 wejściem optycznym i coaxialnym. I stąd rõżnica w cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keith Napisano 5 lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 lipca 2015 Cytat Przecieź w wielu opisach jest napisane model 501/701 uzupełniony względem 500/700 wejściem optycznym i coaxialnym. I stąd rõżnica w cenie. dzięki-to wiedziałem,myślałem że jeszcze coś innego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts