keith #1 Napisano 5 lipca 2015 hej-jaka jest różnica między yamaha A-S500 a A-S501-chodzi mi bardziej o odsłuch ,wrażenia ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzana #2 Napisano 5 lipca 2015 Cytat hej-jaka jest różnica między yamaha A-S500 a A-S501-chodzi mi bardziej o odsłuch ,wrażenia ? W brzmieniu nie ma żadnej różnicy jeśli o to pytasz Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keith #3 Napisano 5 lipca 2015 dzięki-a oprócz brzmienia ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek75 #4 Napisano 5 lipca 2015 Przecieź w wielu opisach jest napisane model 501/701 uzupełniony względem 500/700 wejściem optycznym i coaxialnym. I stąd rõżnica w cenie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keith #5 Napisano 5 lipca 2015 Cytat Przecieź w wielu opisach jest napisane model 501/701 uzupełniony względem 500/700 wejściem optycznym i coaxialnym. I stąd rõżnica w cenie. dzięki-to wiedziałem,myślałem że jeszcze coś innego Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach