Angel Napisano 15 lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 lipca 2015 Szczerze, to nie za bardzo zrozumiałem, co napisałeś.Potrzebny Ci wzmacniacz zintegrowany albo przedwzmacniacz i końcówka mocy (razem).Choć jak pisałem Nait 5 nie jest najbardziej udanym modelem tej firmy. Cena wydaje się być niezła. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black jack Napisano 15 lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 lipca 2015 Ok lekko sie zamotałem.Nie pamiętałem już ze pisałeś ze Nait3 lepszy.sorki.Poczekam na kolumny pierwsze.Zobaczylem to na stronie I sie lekko podpalilem:)) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black jack Napisano 19 lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 lipca 2015 http://m.ebay.co.uk/itm/Vienna-Acoustics-B...2855?nav=SEARCHPanowie wpadła mi w oko taka aukcja.Co myslicie o tych kolumnach?dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 19 lipca 2015 Udostępnij Napisano 19 lipca 2015 Bardzo dobre kolumny. Mocne niskie, ocieplona barwa i rozdzielcze, ale nie męczące wysokie.Niestety stereofonia tylko na średnim poziomie.Muszą stać dość daleko od ścian, bo inaczej mogą być problemy z podbitymi niskimi tonami.Oczywiście dobór odpowiedniego wzmacniacza jest tu bardzo ważny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black jack Napisano 23 lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 lipca 2015 Myślę ze że Bachy były by w moim zasięgu, cały czas patrzyłem z MonitorRS I za Harlech te drugie bardzo rzadko sie pojawiają. Więc moje pytanie . spróbowac kupić Bachy czy raczej poczekać na RS-y?dzieki za wyrozumialosc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black jack Napisano 25 lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 lipca 2015 do bani koleś od bachów wycofał aukcje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 25 lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 lipca 2015 Cena tych VA Bach była niezła...Więc ktoś mógł się dogadać.Natomiast z minusów - mają trochę nierówne pasmo (poczytaj więcej na temat tego modelu - wyszukiwarka znajdzie Ci opinie i testy).Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black jack Napisano 26 lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 lipca 2015 http://m.ebay.co.uk/itm/B-W-704-Main-Stere...4810?nav=SEARCHhttp://m.ebay.co.uk/itm/B-W-CM4-Main-Stere...9651?nav=SEARCHDzieki panowie za pomoc Jeszcze takie kolumny jak moglibyscie powiedzieĂŚ czy to dobre modele?Co do CM to chyba sÂłabszy model ale warto zapytac.I jak tak czy sÂą odpowiednie do mojego salonu?Dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 29 lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 lipca 2015 W sumie trudno przewidzieć które kolumny bardziej Ci się spodobają.Te i te są dobre. Tak to jest, że bez odsłuchu do końca nie wiadomo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts