pez11 Napisano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2015 WItam,szybki tamat - co byście wybrali do 1000 PLN pod Yamahę AX-397, muzyka różnorodna od klasycznego rocka, przez dubstep do rapu czy trance. Pomieszczenie b. nieregularne kształty ok. 20m2.Moje propozycje:Klipsch B2 - 699 PLNPylon Pearl - 599 PLN (chyba starszy model niż obecnie produkowany, "przedliftowy" )DIORA ZGB602 - 399 PLN - mega tanio - ciekawy temat Taga Harmony TAV-906S - 699 PLN - wstęgowy tweeter?!Tonsil PULSE SAT - 979 PLNCoś innego? Jakieś podłogówki? Bardzo zależy mi na efekcie "znikania" kolumn i jak najlepszej scenie oraz niemęczącym przekazie.Pozdrawiam,Pez11 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2015 Mordaunt Short 914i Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2015 Cytat Bardzo zależy mi na efekcie "znikania" kolumn i jak najlepszej scenie oraz niemęczącym przekazie. To raczej nie Klipsch do Yamahy i też raczej nie ta diora. Za 1 tys sugeruję Magnat quantum 673 ( sporo dołu, łagodna góra) i Indiana line nota 260 , a jak z Tagi to Taga platinum BL40, Monitor audio Bx2 (dość selektywny) , lub tańszy mr2. Z użyanych cięźkie i masywnie brzmiące np. mission m32i.Za 1000 zł dobre podłogówki to zdecydowanie używane modele, warto szukać ( bo 20 m to juź sporo) , choć nie zawsze jest to błyskawicny zakup. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2015 Ja bym zwrócił uwagę na Magnat Quantum 673. 20m2 to sporo na niewielkie kolumny a te spisuja sie dobrze i w większych pomieszczeniach zapewniając przyzwoite natężenie dźwięku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts