huiggi Napisano 15 września 2015 Udostępnij Napisano 15 września 2015 Kupiłem sobie Galaxy S6 i korzystałem przez jakiś czas ze słuchawek dołączonych w zestawie, grają całkiem ok, ale są tak skonstruowane, że odstają mi od uszu i żeby przenosić basy muszę je przyciskać. Dlatego postanowiłem, że kupię sobie nowe, dokanałowe. Chciałbym ograniczyć się do 150-200zł. Moje wymogi to płaski kabel (i najlepiej "kątowy" wtyk do źródła dźwięku), biały lub czarny kolor, kontrola głośności i ew. przycisk start/play.Jest coś takiego? Coś polecacie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemysław_Em Napisano 15 października 2015 Udostępnij Napisano 15 października 2015 Cytat Kupiłem sobie Galaxy S6 i korzystałem przez jakiś czas ze słuchawek dołączonych w zestawie, grają całkiem ok, ale są tak skonstruowane, że odstają mi od uszu i żeby przenosić basy muszę je przyciskać. Dlatego postanowiłem, że kupię sobie nowe, dokanałowe. Chciałbym ograniczyć się do 150-200zł. Moje wymogi to płaski kabel (i najlepiej "kątowy" wtyk do źródła dźwięku), biały lub czarny kolor, kontrola głośności i ew. przycisk start/play.Jest coś takiego? Coś polecacie? Nie wiem jakiej muzyki słuchasz, ale całkiem zadowolony jestem z Cresyn c450. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 15 października 2015 Udostępnij Napisano 15 października 2015 W tym czasie kiedy był napisany pierwszy post były dostępne w zamierzonej cenie słuchawki Samsung Level In-Ear. Obecnie ich cena jest jednak znacznie wyższa. Czasem można je kupić taniej od kogoś kto dostał je np. z telefonem i ich nie potrzebuje, Są to słuchawki z trzema przetwornikami w każdej ze słuchawek. Jednym dynamicznym i dwoma kotwicami zrównoważonymi nazywanymi częściej przetwornikami armaturowymi. Są dość wymagające od wzmacniacza słuchawkowego telefonu. Jednak sadze że dla Galaxy S6 powinny być idealne. Mają płaski kabel i regulacje głośności na pilocie przewodowym. Jednak wtyk jest prosty. Zapewniają bardzo detaliczne brzmienie z dobrym choć nie dominującym basem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta56 Napisano 7 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2015 Ja preferuję tylko słuchawki firmy sennheiser. Jest to dobra jakość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts