Miwako Napisano 24 września 2015 Udostępnij Napisano 24 września 2015 Pytanie do fanatyków koncertów. Na jakich wokalistów warto iśc, którzy według Was dali ciala i okazali się totalnymi gnojkami? Ja kochałam stary Myslovitz ale wiele osób mówiło, że Rojek to wielka gwiazda, zawsze spóźniona i niezbyt mila dla fanów. A wy jakie macie doświadczenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Note Napisano 6 października 2015 Udostępnij Napisano 6 października 2015 Hmmm.. Najgorszy?To napewno koncert zespolu "Helloween" jakies 12 czy 13 lat temu w Krakowie. Pamietam tluklem sie pociagiem przez cala Polske (jakies 14 godzin) i jak juz w koncu dojechalem szczesliwy i podjarany to sie okazalo , ze koncertu nie bedzie bo wokalista zachorowal Tak ... to byl najgorszy koncert na ktorym (nie) bylem .... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kevfox Napisano 18 listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 listopada 2015 kiedyś zupełnym przypadkiem w Lulinie na sylwestra - o północy Beata Kozidrak ledwo się na nogach trzymała. Dramat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość agata.aga Napisano 3 lutego 2016 Udostępnij Napisano 3 lutego 2016 Najlepszy koncert Arctic Monkeys i Red hot chili peppers, RHCP będą w tym roku na Opener Festival więc polecam zakupić już karnet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 lutego 2016 Nie gniewajcie się moi drodzy, ale po co wspominać najgorsze koncerty na których się było?Nie lepiej zapomnieć? Gdyby wątek miał tytuł "Najlepszy koncert... ", to rozumiem.Miwako, jak zauważyłem zakładasz dziwne tematy, albo w niektórych wypowiadasz się w sposób nie tyle kontrowersyjny, co miałki.Może napisz o co Ci chodzi? Nudzisz się? Chcesz jakoś zaistnieć na forum? To poczytaj, posłuchaj, przemyśl i napisz w końcu jakiś pożytecznypost, bo mam wrażenie, że Paris Hilton jest Twoją idolką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 lutego 2016 Zamykam ten wątek - pare nic nie wnoszących wpisów "żółtodziobów" którzy chcą zaistnieć na Forum...A w dodatku jedna osoba ma problem z "najgorszym" oraz "najlepszym" PozdrawiamPS. Mam nadzieję, że koledzy Note i F1angel mi wybaczą- Wy akurat rozsądnie odpowiedzieliście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts