jakub Napisano 14 listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 listopada 2015 Witam,zakupiłem w dniu wczorajszym soundbar Sony HT-CT770 i mam z nim problem taki, że nie działa mi włączanie/wyłączanie go zarówno jeśli chodzi o pilot czy też z panela. Soundbar uruchamia się sam po podłączeniu go do zasilania, a gdy go próbuję wyłączyć czy to z pilota czy na panelu to nie ma żadnej reakcji. Dodam iż pozostałe klawisze działają poprawnie oprócz klawisza AMP MENU . Również zauważyłem, że przy uruchamianiu się sprzętu wyskakuję komunikat DEMO (i tego też nie mogę zmienić gdyż do włączenia ustawień potrzebny jest klawisz on/off oraz AMP MENU który nie działa) Może ktoś miał taki problem i wie jak zrobić restart tego sprzętu. A i soundbar był ostatnią sztuką z wystawy i może jakość zablokowali go w sklepie aby nie można był w nim wprowadzać zmain i może ktoś wie jak go odblokować.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 listopada 2015 Witaj,Skonsultuj to ze sprzedawcą który Ci go sprzedał. Podpięty do ekspozytora mógły zostać "zawieszone"niektóre funkcje. Przeczytaj w instrukcji o twardym resecie.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub Napisano 21 listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2015 Witam,mój problem się rozwiązał, ale nie dzięki serwisowi Sony lecz pracownikowi sklepu Sony w Manufakturze. Po rozmowie z przedstawicielami serwisu Sony, miałem odesłać sprzęt na gwarancję, ponieważ oni nie wiedzieli jak rozwiązać mój problem. Ale znajomy poradził mi zadzwonić do sklepu. Tak też zrobiłem i po kilku sekundach od powrotu do domu sprzęt działa. Wystarczyło użyć następującej kombinacji klawiszy1.Return2.Enter3. In put4. Muting5. In put6. Muting Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts