Alicja Napisano 22 listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 listopada 2015 Witam,Od jakiegoś czasu szukam soundbara, którego podstawową cechą będzie to, że posiada radio. Niestety nie mogę nic takiego znaleźć oprócz jednego z firmy SONY, który mi kompletnie nie odpowiada. Moje pytanie brzmi, czy występują takie modele, które posiadają wbudowane radio?Pozdrawiam Alicja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 22 listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 listopada 2015 Alicja faktycznie sounbarów z radiem mało, jednak większość ma połączenie bluetooth. Tak więc mając smartfon, lub tablet parujesz sobie dwa urządzenia i już masz standardowe stacje radiowe. Dodatkowo jak masz łączność w telefonie, cy tablecie z netem masz tysiące stacji radiowych np. muzycznych.Zwykle też sounbar ma jakieś 1 wejście AUDIO IN, wiec trzecie rozwiązanie, za 150zł można kupić ładny i dobrej klasy cyfrowy markowy tuner- co gwarantuje też łatwą, klasyczną obsługę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 22 listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 listopada 2015 Powinnaś sobie zdawać sprawę że soundbar to rodzaj kolumny głośnikowej z wbudowanym wzmacniaczem do której podłącza się inne urządzenia. Dlatego wyposażenie go w tuner radiowy to prawdziwy ewenement. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano 23 listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2015 bardzo dziękuję za odpowiedzi. Wiem już, że są różne rozwiązania dotyczące słuchania radia poprzez bluetooth lub wi-fi. Zamierzam z nic korzystać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts