bosman0 Napisano 12 grudnia 2015 Napisano 12 grudnia 2015 Witam,Posiadam Kino domowe YAMAHA RX-V377 + głośniki Prism Audio Odyssey M200.Chcę dokupić do tego subwoofer do 500zł. Salon ma 21m.Jaki subwoofer byście polecili w tej kwocie?Mam jeszcze pytanie, gdyż na ścianie gdzie jest telewizor i głośniki frontowe nie mam już miejsca za bardzo. Czy subwoofer może stać z tyłu pokoju obok rogówki?Jeżeli tak to czy można kupić kabel długości 10-15m żeby podłączyć subwoofer do amplitunera, jaki to będzie kabel?Pozdrawiam Odpisz, cytując
jacek75 Napisano 12 grudnia 2015 Napisano 12 grudnia 2015 Subwoofer może mruczeć z boku, bo jeśli chodzi o najniższe pasmo to czasem człowiek ma problem z jego lokalizacją w przestrzeni. Kwestia upodobań i zastanowieniem się nad akustyką w pokoju. Musisz mieć kabel coaxial pewnie typu Y (1na 2) , albo pojedyńczy, przy tej długości powinien być dobrej jakości.Jak nowy aktywny sub z nastawieniem na film i taki pokój to wystarczą mieszczące się w budżecie modele jamo, yamaha, stx. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 17 grudnia 2015 Napisano 17 grudnia 2015 Magnat Sub 202A lub jeśli zwiększysz budzet Sub 302Ahttp://allegro.pl/magnat-monitor-supreme-s...5864631703.htmlZapraszam Odpisz, cytując
Recommended Posts