bejot Napisano 23 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2015 Czołem,Chciałbym w najbliższym tygodniu złożyć używany zestaw stereo, wzmacniacz + dwa głośniki podstawkowe, więc wybierałbym z tego co aktualnie jest na allegro.Będzie to mój pierwszy prawdziwy zestaw stereo. Dotychczas słuchałem na słuchawkach DT 990 Edition 250 Ohm z DAC/AMP. O ile szczegółowość i scena jest super o tyle trochę brakuje mi basu (ale wiadomo, otwarty typ).Głośniki podstawkowe - chce w miarę kompaktowe głośniki, które łatwo przetransportować itp.Muzyka - głównie elektronika, d&b, rock, czasami metalBudżet z zapasem ale też nie chciałbym super zestawu na sam początek. Coś co by warto kupić w rozsądnej cenie.Muzyka głównie do słuchania podczas różnych czynności w domu, pokój z kanapą gdzie byłyby głośniki to jakieś 15m2, otwarty na jadalnie, kwadratowy bez udziwnień.Na chwilę obecną znalazłem tylko polecane głośniki:http://allegro.pl/b-w-dm-602s3-bowers-wilk...5854133568.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 23 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2015 Dobrze by było dobrać do tych kolumn jakiegoś Marantza w cenie do 800zł ( używany ). Są tu ludzie którzy doradzą lepiej w tej kwestii ode mnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts