Szym3k Napisano 5 stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2016 Witam,Niedawno zakupiłem zestaw Onkyo RZ800 i kolumny Chrono 509.2. Teraz chciałbym go rozbudować o budżetowy odtwarzacz CD. Co myślicie o Onkyo C-7030? Nie będę ukrywał, że ważna jest dla mnie cena no i "jedność wizualna z amplitunerem". Słuchał go ktoś, jak on brzmi?Myślę, że czy tak czy tak będę zadowolony z poprawy brzmienia bo do tej pory wszystko odtwarzałem na leciwym DB Panasonic DMP-BD45.Co o tym sądzicie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Note Napisano 5 stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2016 Witam. Slyszalem jak gra ten odtwarzacz. Wedlug mnie nic specjalnego , a nawet gorzej. Gra plasko, bez polotu. Na Twoim miejscu, jesli koniecznie chcesz nowe wolalbym dolozyc 200 zl do Yamaha cds 300. Masz lepszy dzwiek i do tego usb, jak bys chcial mp3 z pena posluchac , chociaz o ile sie nie myle Twoj amplituner juz posiada jedno takie wejscie , ale z tylu;) Do zestawu bedzie Ci ladnie pasowal jak zwracasz na to wielka uwage Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 5 stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2016 300 gra też dość szczupło, według mnie jeszcze jaśniej niż. np Pioneer 30. Fakt usb w yamasze jest choć z nazwami odcztywanych plików bywa różnie, no ale pioneer zupełnie tego nie oferuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szym3k Napisano 5 stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 stycznia 2016 No tylko zależało mi żeby nie przekraczać budżetu 700-800. Wystarczy, że z amplitunerem i kolumnami już popłynąłem w stosunku do tego co zakładałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts