Kuba 102 Napisano 25 lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 lutego 2016 Witam przymierzam się do zakupu kabli i ostatnio wpadłem na Polskie kable firmy Melodika.Chciałem zapytać czy ktoś używa jeżeli tak to jak się sprawują?A może polecicie inne firmy za którymi warto się obejrzeć?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 26 lutego 2016 Udostępnij Napisano 26 lutego 2016 To bardzo popularne kable w branży. Są produkowane w Polsce i grają bardzo ok. Delikatnie ocieplają dźwięk i dodają mu basu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paul klacska Napisano 26 lutego 2016 Udostępnij Napisano 26 lutego 2016 Cytat To bardzo popularne kable w branży. Są produkowane w Polsce i grają bardzo ok. Delikatnie ocieplają dźwięk i dodają mu basu. Sorry ale ja się nie zgadzam z tobą. Faktem jest ,że kable są produkowane w Polsce i są to dobre kable. Nie zgodzę się z tym ,że kable dodadzą ci basu.Tak nie jest, Melodika wypukla środek i górkę ale nie basy. By mieć to ostatnie musiałem wstawić tor pre-amp lampowy, nic rewelacyjnego ale zrobił co miał zrobić. Nie mówię że basu na nich nie ma , ale ci którzy chcą mieć tzw.mięso to polecam wstawić lampę lub użyć innych kabelków.Mi osobiście one pasują, mam w swoim systemie tylko i wyłącznie kable tej firmy,ostatnio nawet w słuchawkach fabryczny kabel wymieniłem na Melodikę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts